Reclame Den Haag

Waarom professionele content produceren?

Reclame Den Haag Designer

Nu social commerce steeds belangrijker wordt, moeten merken een sterke aanwezigheid creëren op sociale-mediaplatforms om actueel te blijven en exponentieel te groeien. Nu merken echter overgaan op sociale media, is er een tendens om te geloven dat professionaliteit op de achtergrond moet komen om te passen in de informele en ontspannen setting. Terloops posten is prima als je een persoonlijk account hebt, maar als je een bedrijf bent, is dezelfde kwaliteitsstandaard die je in een van je andere producten zou leggen, ook van toepassing op sociale media. Vanwege de deelbaarheid en het bereik van posts op sociale media, zal de eerste keer dat duizenden of zelfs miljoenen mensen kennismaken met uw merk via sociale media zijn. Deze mensen hebben uw schitterend gefilmde advertentie of uw strak vormgegeven website niet gezien. Hun eerste indruk zal gebaseerd zijn op wat ze nu zien – op uw sociale media-pagina.

De kwaliteit van je berichten, hoe je omgaat met volgers, dit alles zal hun beoordeling helpen, en op hun beurt, of ze al dan niet zullen reageren op je inhoud. Mensen nemen snel een beslissing en hun aanvankelijke mening blijft. Dus je wilt indruk maken. Dit betekent het maken van kwaliteitsberichten die de betrokkenheid vergroten en de betrouwbaarheid van uw bedrijf laten zien.

Zelfs merken die natuurlijke, ontspannen ogende inhoud creëren, hebben professionele technieken achter hun berichten. Een influencer die ervoor kiest om in zijn thuiskantoor te filmen, met heldere verlichting en een goede microfoon, is een zorgvuldig doordachte beslissing, die een gevoel van professionaliteit creëert dat natuurlijk lijkt.

Het volgen van het advies om actief te blijven op sociale media is ongelooflijk belangrijk, maar trap niet in de val om te denken hoe meer posts, hoe beter. Gewoon over iets posten zal je feed onoverzichtelijk maken en je merkimago wissen, wat nodig is om een ​​identiteit te creëren die klanten herkennen. Geplande publicaties en het waarderen van kwaliteit boven kwantiteit, zorgen ervoor dat uw merk er schoon en samenhangend uitziet.

Als uw feed georganiseerd is, zullen mensen erop vertrouwen dat uw bedrijf dat ook is. Kwalitatieve inhoud zorgt ervoor dat u meer benaderbaar lijkt. Wanneer uw pagina benaderbaar is, willen mensen reageren op en interactie hebben met uw inhoud, waardoor de betrokkenheid toeneemt en een vertrouwensband ontstaat. Mensen verwachten professionaliteit van de sociale-mediapagina’s van het merk, sterker nog, als het gaat om klantenondersteuning, verwacht de meerderheid van de mensen een antwoord op hun vraag in slechts 30 minuten. (Smart Insights) Met een professionele social media pagina laat je zien dat je je klanten waardeert en ze de inzet en kwaliteit geeft die ze verdienen.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang updates en leer van de besten

Meer te ontdekken

Reclame Den Haag Designer
Reclame

Waarom professionele content produceren?

Nu social commerce steeds belangrijker wordt, moeten merken een sterke aanwezigheid creëren op sociale-mediaplatforms om actueel te blijven en exponentieel te groeien. Nu merken echter